Home » Varia » Greece a failed State in a failing "Europe" » Ο Λαβύρινθος, η Κόπρος του Αυγεία και ο Γόρδιος Δεσμός  
PDF Print E-mail

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

 

 


Μερικές φορές στην Ιστορία μια χώρα φθάνει στο απροχώρητο. Βυθίζεται στον βόρβορο της καθολικής απαξίωσης και αποτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι το «Σύστημά» της μόνιμα δυσλειτουργεί και τελικά παύει να λειτουργεί. Πεθαίνει. «Σύστημα» είναι ο οργανισμός της κοινωνίας, το οργανόγραμμά της και οι αρχές του, η συγκρότηση της κοινωνίας σε κράτος και οι θεμελιώδεις άξονες της πολιτικής του κράτους. Το Σύστημα είναι δομές, είναι πολιτικές και είναι πρόσωπα – οι ηγετικές ομάδες σε πολιτική, οικονομία, πολιτισμό, στρατό, θρησκευτικότητα.
Η Ελληνική Κοινωνία έχει πεισθεί ότι το Σύστημα της χώρας πέθανε. Και όντως πέθανε. «Ζει» πλέον ως ζωντανός νεκρός. Πέθανε συσσωρεύοντας ερείπια γύρω του, την οικονομική, στρατηγική, πολιτικοστρατιωτική και πολιτιστική καταστροφή της χώρας, την υποθήκευση του μέλλοντός της, προσέξτε, και της ίδιας της ύπαρξής της ως ακέραιου, πραγματικά ανεξάρτητου κράτους. Η Κοινωνία ξέρει ότι πρέπει να διαγράψει το παρελθόν και να αρχίσει νέα ζωή. Το γρηγορότερο. Άμεσα. Γιατί αλλιώς θα τους πίνει το αίματο Βαμπιρ: το Σύστημα του Καθεστώτος Leviathan.
Η Κοινωνία θέλει να ξεμπερδέψει με αυτό το Βδέλυγμα του Ολέθρου. Να αποτινάξει το ξένο φορτίο. Γιατί επίσης ξέρει πια ότι το Σύστημα δεν υπηρετούσε τα συμφέροντα τα δικά της και του κράτους ΜΑΣ, αλλά τα ιδιοτελή δικά του, τα οποία το ίδιο είχε ταυτίσει με ξένα συμφέροντα για να συντηρείται. Για παράδειγμα η Κοινωνία καταλαβαίνει ότι για το Καθεστώς Leviathan είναι πιο σημαντική η Ευρωπαϊστική ιδέα από την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και την Ελληνική Κοινωνία των δημιουργών. Για την ακρίβεια, τα δίνει όλα για την εξυπηρέτηση των Ευρωπαϊστικών συμφερόντων και δεν δίνει πεντάρα για τα Ελληνικά.
Το Σύστημα, σαν ξένο σώμα, έχει εγκλωβίσει την κοινωνία σε έναν Λαβύρινθο για να την ελέγχει. Την έχει πνίξει σε μια λάσπη ψεύδους, απάτης και διαφθοράς, σε ένα πέλαγος κόπρου. Και την έχει εμπλέξει σε έναν άλυτο Γόρδιο Δεσμό: με τον καθολικό έλεγχο που έχει επιβάλλει έχει δημιουργήσει έναν τερατώδη κόμπο, ένα μπέρδεμα τέτοιο ώστε να μην ξέρεις πού να αρχίσεις και πώς να συνεχίσεις μια αναγεννητική προσπάθεια προς σωτηρία της χώρας και της κοινωνίας.
Όλα ήταν μέρος ενός σατανικού σχεδίου επιβολής της εξουσίας του Leviathan σε έναν υπερήφανο λαό, με υπεραναβλύζουσα δημιουργικότητα. Και όλα απέβλεπαν στο να εμπεδώνεται η πίστη ότι τίποτε δεν αλλάζει σε αυτό το καταραμένο σπίτι, τη χώρα μας. Γιατί το Leviathan δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Ακόμη και τώρα που στριμώχνεται, συρρικνώνεται με σχέδιο, έτσι ώστε οι εσωτερικοί συσχετισμοί να παραμένουν αναλλοίωτοι. Σμικραίνει υπό κλίμακα. Οι «μεταρρυθμίσεις» του Καθεστώτος ειναι ψευδεπίγραφες. Εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και την εσωτερική του δομή: κρατικισμός – φεουδαρχία – ολιγαρχία.
Πρέπει να τους ξεπληρώσουμε σε είδος τη ζημιά που μας έκαναν.
Και είναι εύκολο εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα. Γιατί στην αηδιαστική πονηριά τους ξέχασαν ένα πράγμα. Ή μάλλον δυο πράγματα εκ μιας αρχής ηρτημένα. Πρώτον, ότι το ψέμα, η απάτη και η αδικία έχουν μέσα τους την αρχή της τιμωρίας τους. Γιατί η αλήθεια και η αξία και το ίσο είναι ο ισχυρότερος Νόμος της Ύπαρξης. Και δεύτερον, ότι κατασκευάζοντας ένα απίστευτο μπέρδεμα από κάθε μεριά, έκαναν ευκολότερο το ξεμπέρδεμα μια και καλή.
Γιατί απλούστατα σκοτώνοντας τον Μινώταυρο, καταρρέει ο Λαβύρινθος και βγαίνεις στον ελεύθερο κόσμο με μίτους πολλών Αριαδνών. Δεν ψάχνεις να βγείς σε κάθε σκοτεινή γωνία του.  Όπως και στρέφοντας το ποτάμι πάνω στην κόπρο του Αυγεία, γλιτώνεις από αυτόν και τη βρωμιά του. Δεν πας να την αδειάσιες με το φτυάρι. Και πάλι κόβεις τον Γόρδιο Δεσμό κι έτσι ξεμπερδεύεις με το άλυτο μπλέξιμό του. Δεν πασχίζεις αιώνια να τον λύσεις. Τα αρχέτυπα έδωσαν ο Θησέας, ο Ηρακλής, ο Μεγαλέξανδρος αντίστοιχα σε τρία προβλήματα ουσιαστικά του ίδιου είδους.
Το πονηρό κόλπο του Καθεστώτος Leviathan είναι να έχει φτιάξει ένα τέτοιο σιδερένιο ιστό αράχνης που δεν μπορείς να γλιτώσεις από αυτόν αν τον σπας νήμα-νήμα. Και σε καλεί και σου υπόσχεται να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματά σου, αντιμετωπίζοντάς τα ένα-ένα. Συνταγή φυσικά αποτυχίας, και γι’ αυτό στο λέει. Εμείς το ξεπαστρεύουμε ολόκληρο. Είναι τόσο εύκολο. Τώρα μάλιστα που κανείς δεν στηρίζει το Σύστημα που μας καταδυναστεύει. Ούτε η κοινωνία ούτε κανείς έξω. Κανείς μα κανείς. Και οι Ευρωπαϊστές στους οποίους το Καθεστώς Leviathan έδωσε την ψυχή του, ξόφλησαν έτσι κι αλλιώς. Αλλά και αν ακόμη ίσχυαν έστω και λίγο, δεν θα βοηθούσαν το καταπιεστικό Καθεστώς της Ελλάδας. Θα τους ήταν περισσότερο οφειλή, παρά ωφέλεια.
Διαγράφουμε με μια μονοκοντυλιά το Σύστημα. Εξαφανίζουμε τους ανθρώπους του. Καταργούμε τους θεσμούς του. Αντιστρέφουμε τις πολιτικές του. Και με μια σωτήρια Επαναστατική Αναγέννηση, επαναπροσανατολίζουμε τη χώρα σύμφωνα με το Άνυσμα της Ιστορίας και ενεργοποιούμε τα αιώνια Πεπρωμένα του Ελληνισμού. Με μια Ενιαία, Συνολική, Ριζοσπαστική, Ειδωλοσπαστική και Ελευθεροκεντρική Στρατηγική Ανάταξης. Ο τρόπος και η μέθοδος υπάρχει. Το περιεχόμενο και η εξειδίκευση και η αλληλουχία μιας τέτοιας Στρατηγικής υπάρχουν. Τα πάντα συγκλίνουν και συνεργούν για την απελευθέρωσή μας. Οι καιροί έχουν ωριμάσει. Το Παγκόσμιο Γίγνεσθαι δείχνει στον πολικό μας αστέρα. Ο Ελληνισμός το απαιτεί. Η κοινωνία μας των Δημιουργών το έχει ανάγκη και το ορέγεται. Τίποτα δεν το αντιστρατεύεται, εκτός από τα άθλια συμφέροντα του γελοίου Leviathan. Και αυτό πέθανε. Εμπρός, λοιπόν, για την Ελευθερία.

[Δημοσιεύθηκε στον "ΠΑΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ"]